+31618859550 info@naisycare.nl
Selecteer een pagina

OVER NAISY

Hallo, mijn naam is Naisy ik ben geboren in Aruba en al op jonge leeftijd verhuisd naar Curaçao. Ik woon en studeer de laatste jaren in Nederland en spreek vloeiend  Nederlands, Engels, Spaans en Papiaments. Naast mijn studie ben ik erg creatief en houdt o.a. van muziek en koken.

Enkele omstandig heden binnen mijn familie hebben mij doen kiezen dit werk te gaan doen en mijn eigen bedrijf te starten. Het werk in dit vak is niet alleen lonend voor de mensen die worden begeleid maar daagt mij ook iedere dag weer uit het beste uit mijzelf te halen en voor de mensen te doen.

Mijn grote passie is het helpen van anderen. Vanuit mijn Pedagogische studies die ik heb gevold in Aruba en Curaçao hebben de basis gevormd voor mijn Psychologie studie die ik op dit moment volg in Nederland. In 2007 ben ik begonnen met werken in een revalidatiecentrum voor mensen met een dwarslaesie op Curaçao. In 2011 ben ik in Nederland begonnen met vrijwilligerswerk bij verschillende organisaties. Door de beide trajecten heb ik veel praktijk ervaring kunnen opdoen.

Door mijn praktijkervaring en de in mijn studies opgedane praktische kennis heb ik de mogelijkheid om mensen van alle leeftijden te begeleiden en in hun unieke zorgbehoefte te voldoen.

Een aantal van de specifieke gebieden waarin ik veel ervaring heb kunnen opdoen zijn het werken met en de begeleiding van mensen met autisme en lichamelijke,geestelijk,verstandelijke of meervoudige beperking. ook aandoeningen zoals NAH, epilepsie en veel meer. Daarnaast is het werken met kinderen met speciale behoeften is een van de dingen die ik altijd heb gekoesterd en iets dat ik graag doe.

Het streven is altijd om mensen door middel van creatieve inspanningen kennis te bieden, hun beperking tot een mogelijkheid te maken en hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. maar vooral om hen te helpen zich goed en zelfverzekerd te voelen.

Share This